Demeshonok Треба вивести матеріали на головній як на сайті http://www.cardesign.ru Що б була коротка привюшка картинки і при її натисканні заходило повністю в статью.А збоку тема і анотація статті. У мене є плагін SmartResizer, він створює маленький ескіз для блогу категорії, блогу розділу та статей на головній, і ескіз середнього розміру для перегляду в самій статті. Але доопрацювати цей плагін що б він ще збоку тему і анотатацію виводив я не можу, оскільки не знаю php. На сайт кожен день буде викладатися велика кількість статей різними людьми, тому стандартні засоби джумли (Вступний текст, який має короткий опис і зображення з вирівнюванням ліворуч (float: left)) не підходять. Процес повинен бути автоматезований. Ще я пробував вирішити це завдання за допомогою компонента AlphaContent, але теж не виходить. Може є якийсь готовий компонент чи плагін який вирішує подібні питання. Буду вдячний за пораду і допомогу з цього питання. (joomla 1.5)
gruz Demeshonok написав Не зрозуміло. При перегляді статті? Це робиться в шаблоні компонента com_content. Поясни докладніше, бажано з малюнками, поясню що робити.