Хотілось би обговорити питання українського хостингу. Хто яким користується, які знає з кращого боку, а які - з гіршого. Які хостери найкраще підходять для Joomla.
Користуюсь хостингом від HOSTPRO.UA - який мене за півроку користування ним розчарував. З усім на перший погляд вигідним і зручним функціоналом стикнувся з двома основними проблемами:
1-При перевантаженні серверу випадає помилка 500, яку я зовсім не вважаю наслідком ненажерності joomla, як про це повідомив хостер. Думаю, якщо з його боку і обмежувати використання системних ресурсів для обслуговуваних сайтів,то через пригальмування швидкості, а не через різкий "відказ" серверу.
2-Не вперше помічаю, що технічний персонал хостингу хоч і працює цілодобово, але явно або не повністю компетентний або просто ледачий, оскільки на чималі листи з описами проблем і логів помилок отримую короткі відповіді - зверніться до свого веб-майстра, оптимізуйте ваш скрипт, наш сервер цього не підтримує,того не підтримує, якщо хочите - дайте нам самі лінки де завантажити скрипти для нашого серверу,щоб покращити його роботу.А в деяких випадках помічав, що багато з чого сказаного просто не правда, оскільки їх заперечення на певні можливостті не раз доводилось спростовувати власноруч.
Як висновок думаю є сенс змінити хостинг, хоч і гроші заплачені.От тільки хотілось дізнатись хто вже має достатній досвід, щоб порадити хостинг за невисокими цінами на дискову квоту, бажано з c-panel, PHP 4.4.3 , MySQL 4.1.22-standard-log, нормальною швидкістю каналів і процесора.Головне - щоб сайт не гальмував - мав швидкість наближену на joomlaforum.ru та не видавав ті кляті помилки 500, які вже і мене дістали.
Також не хотілось би перенести сайт на якийсь нестабільний хостинг - з ненадійним персоналом, часто перевантаженим або вразливим до хак-атак сервером і таке інше.
Буду дуже вдячний, оскільки "переїзд" потребуватиме багато мороки.