docruslan Привіт усім. Я новачок - декілька днів борюся з Джумою :%) Створив сайт на локальному сервері :pardon: ... але ніяк не можу розібратися - як змінювати порядок розміщення обєктів в меню (зліва). Від якого параметру вони залежать? Користуюся англійською версією Джуми. 8)
docruslan gruz написавАдмінка - меню - Mainmenu і там очевидно, як змінити. Ну і що там конкретно очевидно? Я переставляю місцями - результату немає. міняю різні показники - не міняється. Що конкретно треба змінити?
gruz Поміняти місцями. Якщо нема результату, може в тебе кеш ввімкнено і ти його ЩЕ не бачиш. Вимкни кеш. В загальному випадку цього достатньо. Або в тебе якийсь наворочений шаблон чи розширення, яке меню по-своєму неправильно опрацьовує.
docruslan gruz написавПоміняти місцями. Якщо нема результату, може в тебе кеш ввімкнено і ти його ЩЕ не бачиш. Вимкни кеш. В загальному випадку цього достатньо. Або в тебе якийсь наворочений шаблон чи розширення, яке меню по-своєму неправильно опрацьовує. Хм.. цілком можливо. Шаблон базовий - тільки вчуся. Думаю це має допомогти. Дякую