Складне питання. Якби я робив, то я би дивився в бік extended menu. Але я не впевнений, як його з VM зв'язати.
Хоча, якби я робив, то я би може і довів те, що є, до нормального результату.
У тебе проблема, що скріпт відраховує відступ підменю від краю екрана. А CSS відраховує від контейнера. Якби край контейнера співпадав з краєм екрана, то не мав би ти проблем. Але в тебе в трьох місцях перед меню контейнери мають властивість position:relative. Тобто твоє підменю відраховує свій відступ не зовсім абсолютно, від краю екрану, а від свого контейнера з position:relative.
Щоби це обійти, тобі можна усунути скрізь у контейнерах цього меню position:relative. Але тоді пливе інший дизайн.
Ну щоби ти зрозумів.
Є два випадки.
В цьому ці 111 розташуються впритул до лівого краю, бо їх абсолютне зміщення буде рахуватись від <body>, а воно left:0;
<html>
<body>
<div style="margin-left:200px;">
<div style="position:absolute;left:0;">
111
</div>
</div>
</body>
</html>
А в цьому випадку розташуються на 200 пікселів від лівого краю. Бо директива position:relative каже, що у дочірнього об'єкту абсолютне позиціонування буде від цього об'єкту. Тобто ці 111 будуть відступати не від краю документу, а від краю зовнішнього DIV
<html>
<body>
<div style="position:relative;margin-left:200px;">
<div style="position:absolute;left:0;">
111
</div>
</div>
</body>
</html>
Спробуй усунити всі position:relartive і далі правити шаблон, щоби він знову повернувся до нормального вигляду. Але це теж вимагатиме гемороїтись, додавати додаткові діви, відступи і т.д.
Або, може все ж є якісь опції в тому трансменю на цей випадок?