mamaj Така проблемка :на 1.5.15 встановив компонент sh404sef , згідно з інструкцією настроїв, mod_rewrite включив , .htaccess - також редагував. Ще змінив $live_site додав свій урл. В чому проблема: зсилки включились, а шаблон злетів геть, лише головна з шаблоном, а в категоріях та статтях все без дизайну, шрифт змінився і все виставилось по вертикалі. Перепробував декілька версій sh404sef завжди одне і теж. На англомовних форумах по цьому компоненту радять виставити якісь "абсолютні шляхи" (absolute path) , ніби компонент не баче повного шляху до css файлів, щось таке. Може хтось з таким зтикався порадьте детально що зробити, так нехочеться міняти шаблон ( коли включаю один з рідних все працює). Три дні над цим питанням мучусь 🙁
mamaj Дякую що відгукнувся, спробував я прописати,сайт взагалі зник, тому вернув назад. Я поки що слабенький в цьому, напишіть шлях для прикладу щоб я його зміг змінити під себе.
SUMRAK попробуй в настройках компонента SEF404 отображение сайта name/index?/.... там есть такая настройка через index? была такая я же проблемка