STC-COM Допоможіть будь ласка. Потрібно зробити так, щоб сповіщення про замовлення на моєму сайті приходило на зазначену пошту. Хтось знає як це зробити?
Genodessa joomshopping -> налаштування -> Основне -> там поставте адресу пошти. - якщо у Вас на сайті налаштовано відправка пошти
STC-COM Дякую за відповідь. Добрий день) У мене джумла 3.3.6 та під’єднаний VirtueMart. Я вже виставив пошту. Не можу зрозуміти чи взагалі є налаштування на сповіщення. Як дізнатись?. Допоможіть, будь ласка. Сайт робив не я
AlexRevutsky Virtuemart->Магазин->Магазин->Информація про покупця У цьому розділі вказуєте пошту. Наскільки пам’ятаю. Тобто пошту адіністратора. Переклдад пункту меню не вірний. Там в англ версії vendor info. Але можу помилятись, вже давно не користуюсь VM.
STC-COM .Дякую вам за відповідь. Так, але там на жаль немає розділу електрона пошта. А на рівні модулів, плагінів або коду можна щось зробити?
AlexRevutsky Знову ж таки можу помилятись. Скоріш за все у vendor info потрібно вказати юзера, який і буде адміном. А вже у налаштуваннях юзера є пошта. Щось таке.
STC-COM На жаль я не знаю як, сайт робив не я. Щось замінити, виправити, додати, вилікувати так, але грандіозні зміни, в мене немає таких навичків))