Доброго дня все почалося з того, що мені надійшло повідомлення, з нібито роботою в телеграм. Як виявилося, потрібно було дивитися готельний сайт і робити скріншоти. Це нібито сприяло їхньому гостинному туризму, і додавало рипутації, балів. За 4 скріншоти мені заплатили 120 грн, підключили до загальної групи в телеграм, і вже наступного дня з’ясувалося, що я на якомусь сумнівному сайті, сайті шахраїв я маю бронювати готелі за свої гроші по 400 євро, щоби це зрозуміти я втратив своїх 200 грн.
Як виявилося, шахраї ненароком заманюють жертву на свій сайт, де жертва втрачає гроші, карту, особисту інформацію. Таких грошей у мене не карті не виявилося, і я відмовився від виконання цих завдань, а далі браузер почав мені блокувати сайт шахраїв, і за що йому дуже дякую та слава Богу. Загалом я був кинутий, обдурений, бо повівся, а безкоштовний сир тільки в мишоловці, хлопці будьте обережні в мережі і стережіться шахраїв.
Закінчилося тим, що мене почали ігнорувати, маніпулювати мною, щоб я забронював готель, і хамити, після чого я все зрозумів.
https://www.hotelrsd.top/