Nazarii Добрий день друзі, в ПК версії сайту змінюю мобільний номер через page builder. але в мобільній версії при виклику меню - номер абсолютно інший. Перевіряв у файлах - він - не захардкожений, а десь генерується. Не підскажете де?
bshumylo Вітаю З мого досвіду - SPB кешується гарно. Спробуйте очистити кеш бавзера або перегляньте в режимі інкогніто/ішому бравзері
Nazarii bshumylo добрий вечір, у підтримці так і сказали, але кешування вимкнуто і пробував з іншого браузера. В меню на пк все добре, але коли починаєш симулювати телефон, воно перескакує і міняється.
Nazarii Nazarii @ “bshumylo”#p8474 А можливо бути таке, що номер додається при якійсь кастомній адаптації? Наскільки я зрозумів, меню закінчується на мовах. А номер виведений якимось аддоном SPB. Туди можливо дібратись?
bshumylo Nazarii дайте, будь ласка, більший знімок екрану, щоб було видно всю бокову панель налаштувань spb, де ви вносите номер. Це має бути offcanvas меню
Nazarii bshumylo Ось така бокова панель викликається при адаптації. Туди переносяться пункти меню і звідкись з’являється цей номер(при чому текст в ньому такий), а в лінку поміщено tel: та інший номер абсолютно.
Nazarii bshumylo стоїть версія 4.0.6 , проблема в тому, що на інших перекладах це змінено, текст номера правильного, але всередині лінку все одно якийсь рандомий незнайомий номер. Можливо він тягнеться від агенту?
bshumylo Nazarii я не про версію запитав, бачу, що це 4 версія, нова. Я мав на увазі, чи це офіційна версія, придбана на сайті розробника. І тоді вам нададуть підтримку, як клієнту. Бо якщо не офіційна - тоді це може бути будь що і будь де.
Nazarii bshumylo ключ та пошта в налаштуваннях введена, наскільки розумію - все куплено. Пропонуєте написати на форум пейдж білдера?
bshumylo Nazarii так, зайдіть під даними облікового запису, на який був придбаний spb pro та напишіть в чат. Моя обізнаність на цьому завершується
AlexRevutsky Dutch Я не знаю, чому не збереглося. Проблема в тому, що PB тут ні до чого. Ви змінюєте номер телефону у шаблоні Helix. А Page Builder – це просто компонент. Це перше. Друге. Дуже погана практика використовувати PB для створення модулів значно правильніше створювати сторінки. Загалом треба розділити розуміння шаблону та компонента.