TVeditor Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити. Прошу допомоги. сайт plettac.ua
Dutch TVeditor написав Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити. Прошу допомоги. сайт plettac.ua Потрібно очистити кеш браузера
TVeditor Dutch написав TVeditor написав Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити. Прошу допомоги. сайт plettac.ua Потрібно очистити кеш браузера на жаль не допомогло ...
Dutch TVeditor написав Dutch написав TVeditor написав Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити. Прошу допомоги. сайт plettac.ua Потрібно очистити кеш браузера на жаль не допомогло ... Дивися всторону сторонніх плагінів. Також перевір чи все коректно встановлено.
vitich Є можливість погратися з версіями php на сервері? В мене колись стара жумла 2.5 так само поводила себе з більш новою версією php - довелося для того сайту чи то 5.4 чи то 5.6 залишити (вже не пам'ятаю)