Gespenst написавЩодо переходу на іншу сторінку, треба поритися у налаштуваннях компоненту яким ви користуєтеся, це, здаєьбся Jea? Наприклад у RS Form Pro можна налаштувати подію яка відбудеться після відправлення форми. Можливо і у вашому таке є.
А як у вас мапи вставлені? Плагіном? Я вставляю так: Роблю модуль Довільний HTML вставляю туди код карти і публікую там де мені потрібно. Все працює і гугл і яндекс. Бо с плагінами/модулями я раз стикнувся, і після цього якось не хочу більше до них повертатися.
дякую. так, компонент Jea. Я встановлював карти по інструкціям.Мені карта на головній не потрібна,алє тепер я не можу її видалити,тому що перестає працювати карта у компонентах Jea .це стосується гугл мап.я встановив яндекс карту,її видно на головній,але при подачі об яви вона не спрацьовує,а також не спрацьювує у геопошуку.Як можна вийти з ситуації? Сайт є на опен сервері та на хостингу.Може видалити модулі карт тотал командером,та заново налаштовувати? Я знайшов багато інструкцій ,але не можу визначитись.Може дасте посилання на інструцію чи на відеоурок.Я не можу зрозуміти як вставляти код у код сайту.Так зробив-штмл код скачав створив модуль.карта на сайті дуже гарно відтворюється.Відключив гугл мапс,що в мене був,та карти не відтворюються у компонентах.Виходить,що модулі та компоненти,якось прив язані до гугл мап,що стоїть у мене.Я так розумію,що мені потрібна API карта?