Доброго дня,
vetal.kampik написавДобрый день!
Я совсем еще зелёный новичок в Joomla, пытаюсь разобраться, но не могу решить проблему (не знал толком где создать тему, решил создать ее тут)
Вот краткая история:
Я сама відносний новачок в цій галузі, але спробую допомогти Вам в вашій проблемі!
1) те що ви зробили резервну копію завдяки сторонніх програм, це звичайно добре, і добре те, що ви змогли розгорнути, але треба передивитися шляхи ваших фото і чи є вони у вас в вашому бекапі? якщо є, то треба перевірити шляхи розташування...що стосується кнопок...зараз не можу підказати, до вечора спробую розібратися
2) треба було зробити резервну копію самим простим методом через phpMyAdmin (як ваші статті, новини, і таке інше, так і базу даних) і у мене зустрічне питання, що саме ви маєте на увазі не можете зайти? не підходиЗ ть логін і пароль, чи що?
3) коли я отримаю відповідь стосовно стосовно входу в адмінку - тоді зможу далі спробувати скоординувати вас.
4) для того щоб можна було зробити заміну, спочатку треба зайти в адмінпанель, оновити тоді вашу версію джумли, тоді заходите в "Менеджер розширень -> встановити з мережі -> знаходите той самий ДжумШопінг -> встановити, або знайти і скачати той самий ДжумШопінг (або знайти посилання) і через адмін панель також є можливість встановити з юрл адреси, з теки чи з комп'ютера). Після того, я розповім, що роботи далі.
З повагою, Ольчик!