Besedin вирішив спробувати зареєструвати домен. після відправки запиту приходить відповідь ось з таким: -20404: Ви не маєте повноважень для зміни цього сервера імен що може бути причиною? все роблю так як у мануалі
Besedin ні, мені приходило повідомлення про те що домен зайнято, тоді я вирішив зареєструвати інший (2 спроба)
Dutch GOodm@n написав ні, мені приходило повідомлення про те що домен зайнято, тоді я вирішив зареєструвати інший (2 спроба) перевіряй домени на сайті Хостмастера
Besedin mr.Z написав Помилку видає одразу після першого листа, чи уже після підтвердження заявки? після першого листа.пробував надсилати кілька днів, результат той же. домен вільний, перевіряв через сайт
Dutch Для запобігання масовій реєстрації доменів з метою несумлінного використання (кіберсквотингу) кількість заявок ADD, що приймаються з одного поштового домену, не перевищує 3 заявок на добу. В задоволенні наступних заявок ADD буде відмовлено відразу після їх розміщення в черзі.
Besedin чи може бути причина у хостері? у мене на аккаунті вже є сайт, я додавав ще додатковий домен в Сі-панелі. можливо це через це..?
Fray А як на тому UANIC от я створив нік-хендл , але в мене там пишу тільки admin-c , аде взяти tech-c і ще одне от коли в мене на хостингу є два ДНС сервера(адреси), то пистаи тільки їх а не треба отак ще з якимось айпі nserver: ns.zzz.org.ua 123.45.67.89... Чи просто ті адреси...?!
bunak Цікаво. У випадку безкоштовної реєстрації домену, яким чином Hostmaster Ltd. захищається від мертвих доменів (тобто ті - що безкоштовно зареєстровані але не використовуються /не хостяться/ великий проміжок часу)?
bunak Якщо Ви про це "Не забудьте продлить регистрацию в kiev.ua!" , так вибачте це вже платний домен. А я питаю про ті що зареєстровані безкоштовно. Так як описано в статтях https://joomla-ua.org/content/blogcategory/36/64/. Ну, наприклад, в зоні org.ua