meka Зіштовхнувся з такою проблемою. Знайшов хороший платний шаблон для joomla 3.2. Що б його скачати потрібно придбати підписку на сайт розробника. І в зв'язку з цим питання: якщо людина з підпискою завантажить цей шаблон і дасть мені або я скачаю його з іншого сайту чи буде сайт "стукати" розробнику про це? Адже шаблон як такий не продається, продається тільки підписка. Чи може бути таке, що потрібно весь час оплачувати підписку, що б користуватися шаблоном? 🙁
Dutch Гадаю тут можна зробити простіше — скооперуватися з кимось, хто розробляє сайти та сумісно купити підписку в тому чи іншому клубі.
Петр мне кажется что никто не будет вас за это преследовать. Шаблоны и плагины остаются Open Source как не крути 😃
minamo Петр написав Open Source - это не значит, что Вы можете что-то взять и делать с ним что Вам нравиться. Читайте внимательно файлы licence.txt или тексты лицензионный соглашений. Там указывается тип лицензий по которым распространяется тот или иной продукт.
ZDep Зачем Вам платный шаблон? Я давно пользуюсь бесплатными отсюда: http://cmsheaven.org/templates/joomla3/ Там много шаблонов с Quickstart – больших знаний по движку не требуется.
loleknbolek Возможно и будет проблема с шаблоном! Все зависит от разработчика шаблонов, какая компания???