Доброго всім дня.
у зв’язку з закриттям ресурсу БлксЮА http://www.blox.ua/ у блогерів виникла потреба у ресурсі, на який можна було би перенсти свої блоги хоч тимчасово, але зі збереженням можливості спілкування і дописування та коментування.
На все про все є час до кінця цього місяця... З початку жовтня ресурс БлоксЮа перестає діяти.. :%)
Реально я розумію, що сама не справлюся з такою роботою, особливо в таких обмежених часових рамках, тому прошу про допомогу хоч порадою - де і що шукати, на що звернути увагу.
І чи взагалі можлива така оборудка на базі Джумли (адміністрація Блоксу рекомендує переходити і заливати ХML шаблон на ВордПрес)?
Можливо, в когось вже був подібний досвід.
Наскільки я пррозумію - потрібно взяти шаблон порталу і під нього прописати певне розширення,яке допоможе створювати користувачеві свій окремий блог, перенести на нього дані зі старого блоксівського блогу і вести його далі.
Також потрібні, наскільки я розумію певні розширення для забезпечення ведення статистики, топу блогів, останніх новин (деякі, як я розумію можуть бути в самому шаблоні порталу, але не всі).
Адміністрація блоксу дає можливість скачати ХML шаблон, але не більше.. Тобто всі картинки, Цсс і решту потрібно підтягувати вже ручками. :sorry: